15 juni 2021
Jaimy Boer

De supermarkt is op de Franse tour!

Als één gerecht de Franse cuisine typeert, dan is dat wel de klassieke ratatouille. Het gerecht werd vroeger gemaakt met de complete inhoud van de groentelade, maar tegenwoordig kun je er flink mee variëren. Lidl heeft ervoor gezorgd dat je niet je groentelade hoeft om te kiepen, want de supermarkt verkoopt een compleet verspakket voor de Franse stoofpot. Bon appétit

Franse week

Lidl staat deze week in het teken van de Franse keuken en komt daarom met Franse klassiekers op de proppen. Naast de bekende madeleines, quiche Lorraine en pasta uit de Elzas-streek, komt de supermarkt ook met een verspakket voor ratatouille. En de winkel heeft aan alles gedacht!

Compleet verspakket

In het verspakket vind je alle ingrediënten die je Franse stoofgerecht een succes maken. Zo vind je er courgette, aubergine, paprika, tomaten, ui, knoflook, rozemarijn, tijm en tomatenpuree. Het verspakket is goed voor 4 personen en je bent er in totaal 30 minuten mee bezig. Je moet alleen zelf de pasta en eventueel samba toevoegen, maar dan ben je ook echt klaar.

ratatouille-verspakket

Op naar Lidl!

De supermarkt brengt een hoop Franse klassiekers naar de Nederlandse keuken. De Franse week is al begonnen, maar het ratatouille-verspakket kun je vanaf 17 juni kopen. Enne, c’est une bonne affaire! Het verspakket is namelijk helemaal compleet en bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om de Franse stoofpot in je keuken te maken. Het complete verspakket kost 3,99 euro en weegt 990 gram. Ka-ching!

Lees ook: Recept voor ratatouille met kaastortellini

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Lidl, Unsplash, Amirali Mirhashemian