24 april 2019

Budgetsupermarkt Lidl deelt een belangrijke veiligheidswaarschuwing

Bij één van Nederlands populairste budgetsupermarkten wordt op dit moment een belangrijke oproep gedeeld. In een veel verkocht product van de supermarkt Lidl zijn in sommige verpakkingen metaaldeeltjes aangetroffen. Om deze reden is de supermarkt genoodzaakt om per direct alle producten terug te roepen naar de Lidl-filialen.

Lidl roept de halfvolle vanille yoghurt (1 liter) van het merk Milbona terug.

Terugroepactie Lidl

De budgetsupermarkt voert een terugroepactie uit het voor product “Halfvolle vanille yoghurt 1 liter, van het merk Milbona”. Dit product is volgens de supermarkt veel verkocht in de filialen verspreid over heel Nederland. Het product bevat de EAN-code 20329358 en heeft een houdbaarheidsdatum tot 29 april 2019. De overige producten van hetzelfde merk zijn niet bij deze terugroepactie betrokken en zijn ook veilig voor consumptie, zo meldt de supermarkt op hun website.

Metaaldeeltjes

De reden dat yoghurt van Milbona wordt teruggeroepen is omdat er in het betreffende product metaaldeeltjes aanwezig zijn. Deze kunnen mogelijk voor eventuele verwondingen zorgen. Klanten van de budgetsupermarkt worden dringend verzocht om het product niet te consumeren en per direct terug te brengen naar het dichtstbijzijnde Lidl-filiaal. De klant krijgt vanzelfsprekend het gehele aankoopbedrag vergoed.

Lidl terugroep yoghurt

Lees ook: Dit zijn de allerbeste wijnen per supermarkt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Lidl Nederland | Beeld: Wikipedia, Onderwijsgek