02 mei 2018
Maayke

In de smaak van jouw favoriete cocktails

We hoeven niet lang meer te wachten, want de warme, zomerse temperaturen staan bijna voor de deur. En gelukkig speelt budgetsupermarkt Lidl hierop in door deze week de speciale ‘Caribische week’ aan te kondigen. Zomerse en tropische producten verrijken de supermarktschappen en daarbij horen ook deze bijzonder cocktail-ijsjes. 

Welke smaak is jouw favoriet?

Caribische weken

Aankomend weekend stijgen de temperaturen weer boven de 20 graden en dat betekent: tijd voor ijsjes! Het thema van deze week in de nieuwe Lidl-folder lijkt goed getimed te zijn, want tropische ijsjes passen perfect bij dit zonnige weer. Vanaf aanstaande donderdag liggen er vier nieuwe, bijzondere cocktail-ijsjes in de vriesvakken van de budgetsupermarkt.

Laag alcoholpercentage

De cocktail-ijsjes zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken: Strawberry Daiquiri, Piña Colada, Mojito en Cuba Libre. Het kan haast niet anders dat bij een van deze vier smaken je favoriete cocktail zit. Let wel op, want de ijsjes bevatten wel een beetje alcohol. Eén verpakking met acht ijsjes kost slechts €1,99, dus ook daar worden wij heel erg blij van! Welke smaak zou jij al eerst willen proberen? Laat het ons weten in de reacties op Facebook!

Lidl cocktail ijsjes

Lees ook: IKEA heeft een nieuw product van slechts 10 euro dat elke keuken nodig heeft!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: pxhere