01 mei 2018
Christel

Scheelt je weer een heleboel ergernis!

IKEA is een walhalla voor elke interieurfan. De Zweedse meubelgigant lanceert continu de meest hebberigmakende producten en oogstrelende woonartikelen. Ook weet IKEA zijn klanten op hun wenken te bedienen met handige keukenspullen. Zo ook deze keer.

Dit nieuwe product mag je niet missen!

Bewaren

Zit jij ook iedere keer als je eten over hebt te klooien met plastic bakjes of borden met plasticfolie? Je hebt weer eens niet genoeg bewaardoosjes in huis of je kunt niet de juiste deksel vinden. Dus zet je je bord of schaal zo maar in de koelkast, haastig afgedekt met wat folie of helemaal niet. IKEA kon dit niet meer aanzien, want je eten wordt er niet lekkerder van en ook is het niet goed voor met milieu.

Deksels

IKEA komt namelijk met een geniaal product waarvan je je afvraagt waarom je het zelf niet hebt verzonnen: multifunctionele deksels in verschillende maten die gebruikt kunnen worden in plaats van dat ellendige vershoudfolie. Het setje met drie verschillende maten deksels is gemaakt van rubber en is geschikt voor vriezer, magnetron en de oven. Het beste is misschien nog wel dat je de deksels op verschillende bakjes en pannen kunt gebruiken. 

Multifunctioneel

De deksels zijn namelijk ontworpen om bijvoorbeeld te passen op doorsnee maten ovenschalen, potten, pannen, kommen en borden. Zo hoef je niet altijd je eten over te scheppen naar een bakje om het vervolgens daarin te bewaren. In plaats daarvan druk je een deksel op de pan of kom waar het eten in zit en zet je het zo in de koelkast. Dit scheelt je niet alleen afwas, maar de deksels zorgen er ook nog eens voor dat je minder huishoudfolie nodig hebt, wat goed is voor het milieu.

Op de volgende pagina zie je hoe het product eruitziet en wat het nog meer kan.

Pagina 1/2