Lezen maar: Heel Holland Bakt komt met een nieuw bakboek

13 april 2022

Dit wil iedere thuisbakker hebben!

Kijk jij iedere zaterdag reikhalzend uit naar de nieuwe aflevering van Heel Holland Bakt? Goed nieuws, want er komt een nieuw boek vol handige tips en tricks van Meester Patissier Robèrt van Beckhoven. Daarnaast krijg je een uniek kijkje in de witte tent. 

Heel Holland Bakt voor jou

Het nieuwe boek ‘Heel Holland Bakt voor jou’ is het perfecte cadeau voor fans van de bakwedstrijd of thuisbakkers die zich nog meer willen ontwikkelen. In het boek vind je recepten uit het nieuwe seizoen en exclusief de technische opdrachten van Robèrt. Uiteraard met meer uitleg en foto’s bij elke stap, zodat je precies weet wat je moet doen. Durf jij bijvoorbeeld de chocoladebiscuitjes van aflevering vier te maken?

Voor alle thuisbakkers

In het boek vind je voor elke soort bakker een passend recept: van zoet tot hartig, en van makkelijk tot juist wat moeilijker. Maar ook aan de verschillende gelegenheden is gedacht. Denk aan kleine koekjes voor bij de koffie, spektakelstukken voor als je veel visite krijgt en verrassende hartige combinaties. Dat klinkt toch al heerlijk?

Cover-Heel-Holland-Bakt

Wanneer te koop?

Het boek verschijnt op 10 mei, in het weekend dat de finale wordt uitgezonden. Met dit boek ga je nog wat langer door met het bakavontuur, en tover je jouw keuken om tot de befaamde witte tent. En Janny, Robèrt en André? Die verzin je er maar bij! Je koopt het boek in de winkel of online, voor €25.99. Bakkers klaar? Lezen maar!

Lees ook: De leukste tweets over aflevering 4 van Heel Holland Bakt

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron en beeld: Heel Holland Bakt, Unsplash, Lauren Gray