11 april 2022
Jaimy Boer

Bakkers klaar? Tweeten maar!

Heel Holland Bakt is niets zonder taart, André en… Twitter! Tijdens de vierde aflevering deelden fans massaal hun mening over de kandidaten en hun baksels op social media. Wij zetten de leukste tweets voor je op een rij!  

Chocolade

De aflevering stond helemaal in het teken van chocolade. Van chocolade biscuits tot chocolade ‘vegen’ en een candybar 2.0: de kijkers zaten te smullen. Hoewel het vooral de baksels waren die onze aandacht trokken, waren fans ook gecharmeerd van het onderonsje tussen André en Janny. De hashtags #hhb en #heelhollandbakt werden weer vrolijk rondgestrooid. Kijk je mee?

De leukste tweets

Romy is zeer te spreken over het drietal, en wij zijn het daar helemaal mee eens! We willen toch allemaal een André, Janny en Robèrt in ons leven?

Dat Janny tussendoor bij de kandidaten snoept, wisten we al. Maar als André dat ook doorheeft, zijn de rapen gaar. En André zal André niet zijn als hij Janny daar meerdere keren op betrapt…

Hoewel de baksels een lust voor het ogen waren, zaten er ook bijzondere taarten bij. Enne, kun je die wel eten?

Tot slot: Inge zorgt ook in aflevering 4 voor de grappigste momenten. En ook de kijkers zijn gecharmeerd van haar vrolijke persoonlijkheid. Op naar de volgende aflevering vol heerlijke baksels en positiviteit!

Lees ook: Dit zijn de leukste tweets over Heel Holland Bakt aflevering 2

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Twitter | Beeld: Roland J. Reinders/Omroep MAX