04 november 2022
Jasmijn

Wij zijn hier enorm benieuwd naar!

Over enkele weken komt de Goedheiligman alweer aan in ons land. De voorpret kan dus beginnen, en wat is er nou leuker dan een lekkere nieuwe snack? Daarvoor kunnen we dit jaar terecht bij chocolaterie Smit’s Delicious, want die hebben heel bijzondere chocoladeletters in hun assortiment.

Bijzondere letters

Bij het Sinterklaasfeest hoort natuurlijk allerlei lekkers. De chocoladeletters liggen alweer een tijdje in de supermarkten, maar je kunt er natuurlijk ook eentje scoren bij een speciaalzaak. Smit’s Delicious is zo’n (online) zaak. Ze maken allerlei bijzondere chocoladeproducten, waaronder chocoladeletters gevuld met pandan. Op hun Instagram hebben ze daar een foto van geplaatst en het ziet er heerlijk uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chocolatier?? (@smitsdelicious)

Wat is het eigenlijk?

Pandan is een extract. Het wordt gewonnen uit de bladeren van de schroefpalm. Die palm heeft lange, stugge bladeren die op grassprieten lijken en naar een combinatie van vanille en warme noten ruiken. Meestal hebben gerechten waar pandan in is verwerkt een knalgroene kleur. Het extract kan blijkbaar ook uitstekend in chocolade verwerkt worden. Smit’s Delicious heeft het gebruikt voor hun chocoladeletter gevuld met gezouten boter en crumble crunch Wij zijn reuzebenieuwd naar de smaak en hebben er al eentje in ons online mandje zitten. Ga jij er ook een scoren?

Lees ook: Sinterklaas kapoentje: HEMA komt met feestelijk Pepernotenbier

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Culy | Beeld: Pexels, Instagram Smit’s Delicious