03 november 2022
Jasmijn

Het ziet er allemaal weer heerlijk uit

Denken we aan het feestseizoen, dan denken we aan het Starbucks holiday menu. De koffieketen heeft rond deze tijd van het jaar altijd allerlei speciale lekkernijen op het menu staan. Dit jaar is geen uitzondering: de opties zien er veelbelovend uit. Wanneer ga jij er eentje proberen?

Back in business

Vanaf 3 november, vandaag dus, is het Starbucks holiday menu weer beschikbaar. De iconische Starbucks Red Cups zijn teruggekeerd. Ook drie favorieten van eerdere jaren maken een comeback, namelijk de Toffee Nut Latte, de Gingerbread Latte en de Stroopwafel Latte. Die kunnen ook allemaal ijskoud of als Frappuccino ® Blended Beverage worden geserveerd. Hieronder zie je ze, om je geheugen nog even op te frissen:

lattes

 

Nieuwe smaken

Het blijft echter niet bij oude vertrouwde opties. Chocoladeliefhebbers kunnen dit jaar hun hart ophalen, want speciaal voor hen is er de nieuwe Praline Cookie Hot Chocolate. Zelf omschrijven ze dat drankje als ‘mokka-chocoladesaus gegoten door fluweelzachte gestoomde melk en gecombineerd met de boterige smaak van gebakken koekjes en diep gekarameliseerde hazelnoot, amandel en walnoot’. Er zit ook nog eens een chocolade-achtige slagroom en een cookie crumble topping bij. Dat klinkt toch heerlijk allemaal? Extra goed nieuws: hij is ook met een zuivelalternatief en in een veganistische variant verkrijgbaar.

overige-opties

Ook de Iced Toffee Nut Latte is dit jaar nieuw. Speciaal voor iedereen die wel de Toffee Nut-smaak wil, maar niet van warme dranken houdt. ‘Een premium, zachte smaak van koffie, rijke toffee en geroosterde noten vormen een magische combinatie die ijskoud wordt geserveerd met een laagje Toffee Nut sprinkles als topping om je deze dagen extra feestelijk te laten voelen’, aldus Starbucks. Wij krijgen er helemaal zin in!

Meer leuke dingen

Naast drankjes bestaat het holiday menu uit meerdere leuke hebbedingetjes. Zo kun je dit jaar color changing herbruikbare cups kopen en zijn er speciale mokken, tumblers en cold cups. Ook zijn er twee speciale kerst koffiesoorten: Christmas Blend en Starbuck Blonde® Christmas Blend. Neem je een herbruikbare cup mee naar de winkel, dan krijg je ook nog eens 30 cent korting op je favoriete drankje. Wij kunnen niet wachten om een bezoekje aan onze lokale Starbucks te brengen en te genieten van al dat leuks en lekkers. Wanneer ga jij een kijkje nemen?

Lees ook: Dit is hoe lang het duurt voor de cafeïne in koffie werkt

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron en beeld: Starbucks