01 maart 2024
Sanne

Controleer de verpakking goed en eet deze salades niet op

Een salade on the side is altijd een goede toevoeging aan een maaltijd. Nu kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan om bijvoorbeeld een lekkere huzarensalade te bereiden, maar je kunt salades ook gewoon kant-en-klaar kopen in de winkel. Heb jij onlangs een salade van het merk Johma in huis gehaald? Controleer de verpakking dan goed, want bepaalde producten worden teruggeroepen. 

Stukjes rood plastic

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een belangrijke veiligheidswaarschuwing afgegeven voor twee salades van Johma. Het gaat om de Johma huzarensalade (500 gram) en Johma rundvleessalade (500 gram). Deze producten bevatten mogelijk stukjes rood plastic, wat afkomstig is van de deksel op de salade.

Specificaties

Om precies te zijn gaat het om de volgende specifieke producten:

Johma huzarensalade 500 gram

  • Streepjescode: 87209983
  • Houdbaarheidsdatum: Uitsluitend producten met THT 02-04-2024
  • Verkocht bij: Uitsluitend bij de supermarkten Spar, Vomar en/of Jumbo

Johma rundvleessalade 500 gram

  • Streepjescode: 87209297
  • Houdbaarheidsdatum: Uitsluitend producten met THT 26-03-2024
  • Verkooppunt: Uitsluitend bij de supermarkten Spar, Vomar en/of Jumbo
Johma

Beeld: Johma

Niet opeten

Heb jij onlangs boodschappen gedaan bij Spar, Vomar of Jumbo en heb je daar toen een Johma huzarensalade of rundvleessalade gekocht? Controleer de verpakking dan goed. Valt jouw salade onder bovenstaande specificaties? Eet het product dan niet op, maar stuur een e-mail met een foto van de houdbaarheidsdatum op de verpakking tezamen met de gegevens van uw bankrekening naar [email protected] of per post naar Consumentenservice Antwoordnummer 7, 7570 VD, Losser, o.v.v. terughaalactie (postzegel is niet nodig). Klanten ontvangen dan het aankoopbedrag retour. Gooi de inhoud van de verpakking weg.

Lees ook: Let op: Slagersselectie Salami van Picnic wordt teruggeroepen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: NVWA, Johma | Beeld: Adobe Stock, Johma