29 februari 2024
Sanne

Heb je deze salami in huis? Let dan goed op

Heb jij onlangs salami besteld bij online supermarkt Picnic? Controleer de verpakking dan goed voordat je het vlees consumeert. Er is namelijk een terugroepactie voor de Slagersselectie Salami die bij Picnic te bestellen is. Wij delen de details. 

Specifieke batch

Online supermarkt Picnic waarschuwt voor de Picnic Slagerselectie Salami. Het gaat om één specifieke batch, waar stukjes ijzer in kunnen zitten. Om precies te zijn gaat het om:

  • Picnic Slagersselectie Salami
  • In een verpakking van 150 gram
  • Met houdbaarheidsdatum 31/03/2024

Niet opeten

Omdat er in deze batch salami stukjes ijzer kunnen zitten, is het niet geschikt voor consumptie. Heb jij onlangs Slagersselectie Salami geleverd gekregen door Picnic? Controleer de verpakking en houdbaarheidsdatum dan goed. Heeft de verpakking bovenstaande houdbaarheidsdatum? Dan is de salami niet geschikt voor consumptie en kun je het beter niet eten. Heeft hij een andere houdbaarheidsdatum? Dan kun je de salami gewoon eten.

Contact opnemen

Klanten die een verpakking salami uit de batch hebben die wordt teruggeroepen, kunnen een bericht sturen naar [email protected]. Ook kun je via Whatsapp contact opnemen met de klantenservice van Picnic, via het nummer 088 – 374 26 42. Klanten krijgen het aankoopbedrag terug.

Lees ook: Albert Heijn wijzigt naam verspakket ‘Surinaamse roti’ na kritiek

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Picnic, Productwaarschuwing.nl | Beeld: Adobe Stock