13 april 2023
Yentl Feenstra

De supermarkt haalt deze kaassnack per direct uit de schappen

Een allergie voor garnaal, kreeft, vis en/of selderij? Eet dit product dan absoluut niet! Albert Heijn waarschuwt voor de AH Excellent kaaskroketjes die in hun winkels liggen. Er is namelijk een belangrijke veiligheidswaarschuwing afgegeven voor dit product. Wij vertellen je waar het precies om gaat.

Allergie

Als je een allergie hebt, ben je vaak extra op je hoede als het gaat om het kopen van producten die je niet mag eten. Logischerwijs kijk je dan naar het etiket – want super betrouwbaar zou je denken. Soms gaat het alleen helaas toch nog mis, zoals nu bij supermarkt Albert Heijn. Hier is namelijk iets fout gegaan met het etiket van het product. Ben je allergisch voor garnaal, kreeft, vis en/of selderij? Let dan even goed op.

Veiligheidswaarschuwing

Albert Heijn waarschuwt voor de AH Excellent kaaskroketjes. Deze producten hebben een verkeerd etiket waardoor de allergenen garnaal, kreeft, vis en selderij niet staan vermeld. Eet het product dus absoluut niet als je een allergie bent voor één van of meerdere van deze ingrediënten.

Specificaties

Om welk product gaat het?

  • AH Excellent kaaskroketjes
  • Houdbaarheidsdata: 12 en 17 april 2023

LET OP het gaat om 2 Albert Heijn-winkels die dit product verkochten:

  • Albert Heijn, Maagdenbergplein 15, 5915CW, Venlo
  • Albert Heijn, Cassandraplein 8, 5631BA, Eindhoven

Voor klanten met een allergie is het mogelijk om de kaaskroketjes terug te brengen. Indien je geen allergie voor garnaal, kreeft, vis en/of selderij hebt, kun je de snack gewoon eten.

Lees ook: Waarom je gerechten met geraspte kaas niet zomaar in je airfryer moet doen

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: nvwa | Beeld: Pexels, ©Albert Heijn