06 mei 2024
Ruth

Er zouden glasdeeltjes in kunnen zitten

Belangrijke veiligheidswaarschuwing als je onlangs paprikareepjes in pot hebt gekocht bij Albert Heijn. De potjes van AH eigen merk en Royal kunnen mogelijk glasdeeltjes bevatten. Albert Heijn roept daarom de producten terug.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Op zaterdag 4 mei besloot Albert Heijn om de producten terug te roepen, en uit de winkels te halen. Het gaat om twee soorten potjes, specifiek de AH paprikareepjes rood en Royal Geroosterde rode paprikareepjes. Voor de potjes van het AH merk gaat het om de producten met de houdbaarheidsdatum 17-10-2026 en 20-10-2026. Voor het merk Royal gaat het om houdbaarheidsdatum 31-10-2026. Heb je onlangs één van deze potjes in huis gehaald? Check dan even goed de houdbaarheidsdatum.

 

parikareepjes

Bron: Albert Heijn

Terugroepactie

Klanten word dringend verzocht om het product niet te eten en terug te brengen naar de winkel. Natuurlijk krijgen zij dan ook het aankoopbedrag terug. Mocht je online je boodschappen hebben gedaan, heeft Albert Heijn dit formulier opgesteld dat je kunt invullen.

Af en toe komt het voor dat producten worden teruggeroepen vanwege een veiligheidsprobleem. Vaak halen dit soort gevallen de nieuwspagina’s, zodat consumenten makkelijk op de hoogte worden gebracht en het bereik zo groot mogelijk is. Ook op de website van diverse supermarkten kan je zien welke artikelen worden teruggeroepen, en of er een veiligheidswaarschuwing zijn afgegeven.

Lees ook: Italiaans restaurant geeft gratis wijn aan gasten die hun telefoon niet gebruiken

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Allerhande | Beeld: Adobe Stock