06 mei 2024
Ruth

Net zoals je ‘s avonds een snackje uit de muur haalt!

Je kent het wel, na een gezellige avond in de stad nog eventjes langs ‘de muur’ voor een lekkere kaassoufflé of broodje hamburger. Of natuurlijk op het station, even een Mars terwijl je wacht op de trein. Het aanbod van producten uit een automaat groeit, zo kan je tegenwoordig zelfs een lekkere suikerspin kopen!

De perfecte suikerspin

Even snel een snack uit een automaat halen hoort al helemaal bij onze samenleving. Een flesje cola, of zelfs een vette hap: het kan allemaal. En het aanbod wordt steeds groter, zoals bijvoorbeeld winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Hier kan je sinds kort namelijk een suikerspin uit de automaat halen! En het leuke is dat je, net zoals bij een echte suikerspinkraam, kan toekijken hoe de suikerspin wordt gemaakt. De machine doet het helemaal automatisch, en je kunt zelfs kiezen uit meerdere smaakjes, vormen en kleuren. De robotarm komt dan in actie, en langzaam verschijnt daar je perfecte suikerspin.

@uncoveredjourneys In Hoog Catharijne in Utrecht staat deze leuke suikerspinmachine met allerlei vormpjes en kleuren ?? Echt leuk om een keer uit te testen! ? #food #foodie #utrecht #hoogcatharijne #suikerspin #suikerspinmachine #foodtok #foodtiktok #foodguide #foodreview #foodlovers #cute #nl #vlog #cottoncandy #cottoncandymachine #foodspot #snack #snackbreak #snackidee #leuk #hoogcatherijne #hotspots ? That Couch Potato Again – Prod. By Rose

 

Groeiend aanbod

Marco Brouwer, directeur van Jaski Automaten, zegt dat het aanbod in de komende jaren alleen maar zal toenemen. En dat geldt trouwens niet alleen voor eten, want op verschillende plekken in Nederland staat automaten met uiteenlopende producten. Niet alleen maar eten, maar ook andere dingen zoals bloemen en fietslampjes. “De toepassingen voor producten anders dan eten of drinken zijn nog niet heel erg bekend, maar wij proberen er meer bekendheid aan te geven. Misschien is die potentiële markt nog wel groter dan die voor eten en drinken”, zegt Brouwer. Wat zou jij wel uit een automaat willen kopen?

Lees ook: 12 voedingsmiddelen die goed voor je zijn tijdens de overgang

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Adobe Stock