26 augustus 2021
Jaimy Boer

Van wijnen, wijnen, wijnen, naar bubbelen, bubbelen, bubbelen

Martien Meiland blaast vandaag zestig kaarsjes uit en trakteert. Dit doet hij niet met ouderwetse kaas, worst en olijven, maar met uitbreiding van zijn wijnproducten. Met Prosecco uit de wijnstreek van Verona brengt hij Italië naar Nederland. Saluti!

Prosecco DOC Extra Dry

De La Famille Meiland-collectie wordt uitgebreid met twee nieuwe dranken. De Prosecco DOC Extra Dry is er eentje die heerlijk borrelt en bruist. Hij is gemaakt van de druif Glera, die al eeuwenlang haar naam eer doet. Er gaan zelfs verhalen rond dat de druif onder de naam Pucino al gedronken werd in de tijd van het Romeinse Rijk. Doordat de Prosecco droog is, mixt de smaak goed met antipasti, carpaccio, prosciutto, wit vlees en salades.

Prosecco Rosé DOC Vino Spumante Dry Millesimato

De tweede nieuwkomer is de Prosecco Rosé DOC Vino Spumante Dry Millesimato, en is ook gemaakt van de druif Glera, In combinatie met vers zomerfruit en fijne zuren, haal je met deze Prosecco altijd de zomer in huis! De rosé is luchtig en daardoor goed te serveren bij gerechten die een krachtige smaak hebben. Denk aan tonijnsteak of bij desserts met rood fruit en bij chocolade.

Verona

De familie is helemaal naar Italië afgereisd om een kijkje te nemen in het Italiaanse Verona. Een streek die bekend staat om de mooiste Prosecco’s. Met de nieuwe dranken wil de familie Meiland de mooiste momenten in het leven vieren. En waar vier je mooie momenten mee? Precies, bubbels. Daarom luidt het nieuwe credo van de Meilandjes: bubbelen, bubbelen, bubbelen.

De nieuwe Prosecco’s van La Famille Meiland zijn exclusief verkrijgbaar bij wijnvoordeel.nl.

Lekker bij Prosecco: Carpacciorolletjes met mozzarella

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: La Famillie Meiland | Beeld: La Famille Meiland