10 oktober 2019

Kruidnotenliefhebbers kunnen hun hart ophalen

Het is misschien raar of ongewoon, maar wel ontzettend lekker: kruidnoten op brood eten. Gelukkig begrijpt Calvé dat pepernoten op een boterham helemaal niet raar zijn en brengt zij een fantastisch smeersel op de markt: Pindakaas gecombineerd met kruidnoten. Yes! 

Calvé combineert het beste van twee werelden.

Sinterklaas

Aangezien we tijdens de hete septembermaand al konden genieten van een zakje kruidnoten, is tegenwoordig niets meer te gek. De pindakaasfabrikant maakt een lekker mengseltje van romige pindakaas en verkruimelde pepernoten. Voordeel: door de verkruimelde pepernoten zit er nog een kleine bite in. Hierdoor is je pindakaas naast dat-ie smeuïg is, ook nog eens een beetje crunchy.

Inslaan

We begrijpen dat je inmiddels je jas al aan hebt om een potje – of twee – in de winkel te scoren. Je haalt deze limited edition Sinterklaas pindakaas bij de Plus, Dirk en Deen. Let wel op: het is een limited edition variant, dus hij zal niet voor altijd in de winkel blijven liggen. Grijp je er net naast en is deze gloednieuwe pindakaas variant niet meer verkrijgbaar? Schroom dan niet om een paar pepernoten op je boterham te draperen. Want dat is minstens zo lekker!

Lees ook: Tony Chocolonely lanceert een spiksplinternieuwe chocoladereep!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle, Calvé  | Beeld: Needpix