01 oktober 2019

De smaak van de nieuwe estafettereep lijkt ons heerlijk

Het herfstseizoen is officieel begonnen. Het druilerige weer doet helaas niet veel goed voor ons humeur, maar gelukkig weet Tony Chocolonely ons op te vrolijken. De chocoladefabrikant lanceert namelijk voor het nieuwe seizoen een nieuwe chocoladereep. Deze week ligt de reep al in de schappen, dus trek maar vast een sprintje naar de verkooppunten!

Wat vind jij van deze nieuwe smaak?

Estafettereep

Goed nieuws voor alle fans van Tony Chocolonely. Deze week lanceert de fabrikant een nieuwe smaak: Melk Pecan Crunch Karamel. Als dat niet lekker klinkt! De fabrikant noemt de nieuwe reep de estafettereep. Dit houdt in dat de reep een jaar lang verkrijgbaar is om vervolgens vervangen te worden door een andere nieuwe smaak. Het ‘stokje’ wordt dus als het ware doorgegeven aan een nieuwe creatie.

hSmaken

Voor nu kunnen we dus gelukkig nog een jaar lang genieten van de ‘Melk Pecan Crunch Karamel’-reep. De chocoladereep is exclusief in het schap van Albert Heijn te vinden én is natuurlijk verkrijgbaar in de Tony’s Stores. De reep wordt omschreven als een romige reep met sticky karamel, pecannootjes en een knapperige crunch. Yum!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kunnen we d’r nóg eentje maken met karamel? Yes PE-CAN! Melk crunch pecan karamel is ’n romige estafettereep met sticky karamel, pecannootjes en ’n knapperige crunch. Probeer die maar ’es stil op te eten.. . Bang dat #witcitroenmaanzaadcrumble d’r alweer vandoor gaat? Hoeft niet, want die blijft tot het voorjaar. We nemen wel afscheid van #melkamandelkletskop.. auw. Zo gaat dat met onze #estafetterepen, die geven na een jaar ’t stokje weer door aan een nieuwe seizoenssmaak. Renneeennn! . Vanaf vandaag is #melkcrunchpecankaramel ‘n jaar exclusief verkrijgbaar bij bijna alle Albert Heijn-winkels (je vindt dus niet één maar twee estafetterepen tegelijk in ‘t schap) en in onze Tony’s Stores (Oudebrugsteeg 15 en Pazzanistraat 1 in Amsterdam). . #tonyschocolonely #chocolade

Een bericht gedeeld door Tony’s Chocolonely NL (@tonyschocolonely_nl) op

Vorige chocoladerepen

De voorgaande reep die dus plaats moet maken voor deze nieuwe estafettereep is de Melk Kletskop. Ook zal de smaak Wit Maanzaad Citroen uit de schappen verdwijnen. Geniet er nog maar even van nu het nog kan, want deze laatste smaak wordt volgend jaar in het voorjaar uit de schappen gehaald.

Lees ook: Recept: chocoladekoekjes met witte chocoladedruppels

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Tony Chocolonely NL, Flair | Beeld: Videostill YouTube Tony’s Chocolonely