05 oktober 2023
Sara Bergsma

Koopjesjagers opgelet!

Zou je graag een airfryer aanschaffen maar heb je geen zin om er een fortuin aan uit te geven? It’s your lucky day! Action heeft namelijk een airfryer aan het assortiment toegevoegd van nog geen 40 euro. Zo kun jij uitproberen of het wat voor je is, zonder je bankrekening te plunderen. Wij rennen alvast naar de Action!

Wat is en doet een airfryer?

Mocht je het gemist hebben, iets wat wij ons bijna niet voor kunnen stellen, dan leggen wij even kort uit wat een airfryer precies doet. Een airfryer is een keukenapparaat dat ontworpen is om voedsel te bereiden door middel van heteluchtcirculatie. Het werkt op een vergelijkbare manier als een convectieoven, maar het is compacter en efficiënter in het verspreiden van hete lucht rondom het voedsel.

In een airfryer plaats je het voedsel in een mandje of op een rooster, en vervolgens wordt er hete lucht met hoge snelheid door het voedsel ‘geblazen’. Dit zorgt voor een krokante buitenkant, vergelijkbaar met gefrituurd voedsel, maar aan dit proces komt veel minder olie te pas. Hierdoor is het een gezonder alternatief voor frituren, omdat je minder vet gebruikt.

De aanbieding

Bij de Action kun je er nu dus één aanschaffen voor een wel heel zacht prijsje. We hebben het hier over de Smartfryer XL en dit zijn de specificaties van het apparaat:

  • Heeft 8 verschillende programma’s en maakt snacks onwijs krokant
  • Extra groot formaat waarmee je eten bereidt voor wel 5 personen
  • Bevat onderdelen die in de vaatwasser kunnen

airfryer action

Je kunt de airfryer gebruiken om allerlei verschillende soorten gerechten te bereiden, zoals knapperige wortelfrietjes, kippennuggets, krokante bloemkool, en nog veel meer.

Ook lekker: 4 x gezonde traktaties die het goed doen bij je hond

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Action | Beeld: Adobe Stock