17 juni 2021
Jaimy Boer

De supermarkt zorg ervoor dat we niets tekort komen!

De temperaturen stijgen vandaag flink, maar dat valt in het niets bij de Oranje-koorts die bij zo’n beetje alle Nederlanders aanwezig is. Iedereen is zich aan het klaarmaken voor de wedstrijd van vanavond en supermarkt Lidl helpt je hier een handje bij. Met hun speciale Oranje-snacks kom je namelijk helemaal niets tekort en juichen (en eten) we Nederland de finale in. Dus pak je vuvuzela, je Bavaria-jurkje of Wuppies van zolder, want het is tijd voor Viva Hollandia! 

In de verdediging

Supermarkt Lidl staat zijn mannetje tijdens het EK-voetbal en komt met de lekkerste Oranje-snacks die zeker niet buitenspel mogen staan. De supermarkt breidt het assortiment uit met Oranje roombroodjes, Oranje Bossche bollen, voetbaldonuts, voetbalkoekjes, Oranje tompoucen, Oranje Koeken en Oranje bapao. Score!

In de spits

Naast zoete snacks zorgt de supermarkt er ook voor dat de frituurpan niet op de reservebank blijft zitten. Zo verkoopt de supermarkt Dikke Doelpalen (frikandellen), een doos Oranje bitterballen met 34 (!) stuks en kipnuggets in de vorm van voetballers. Mochten we vroeger niet spelen met ons eten, dan doen we dat tijdens dit EK wel!

Keeper

Geen feestje is compleet zonder een verfrissend drankje. Lidl heeft ook hier aan gedacht, en komt met drankjes die perfect passen bij de andere Oranje-snacks. Drink bijvoorbeeld Oranje likorette met sinaasappelsmaak of Oranje Hugo. Daarnaast verkoopt de supermarkt oranje wc-papier waardoor alles in je huis een Oranje tintje krijgt. Kortom, aan alles is gedacht!

Lees ook: Opgelet: vanaf 1 juli geen hoge kortingen meer op kratjes bier of wijn

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Unsplash, Sammy Williams