17 juni 2021
Jaimy Boer

De supermarkt komt ook met nieuwe vega(n) salades

De Albert Heijn heeft het voor de vegans van Nederland nog makkelijker gemaakt om een smakelijk broodje te beleggen. De supermarkt breidt het aanbod en ruimte in de winkel namelijk uit. Vanaf deze week kun je er terecht voor een hoop nieuw vega(n) en plantaardig broodbeleg. Yes! 

Twaalf nieuwe vega(n) producten

Voor een smakelijk belegd broodje moet je nu een sprintje trekken naar Albert Heijn. De winkel introduceert namelijk twaalf nieuwe vega(n) producten. Naast het beleg, vind je er ook vijf nieuwe vega(n) salades. Bovendien hebben de producten een kleine make-over gehad; je herkent je ze nu aan de groene kleur.

Extra smaak

Wie zijn of haar broodje van nog meer smaak wil voorzien, kan kiezen uit het nieuwe ‘vlezige’ broodbeleg. Naast de vegan grillworst, brengt Albert Heijn ook een paar speciale smaken uit. Zo vind je er nu ook de vegan grillworst pikant en vegan pepersalami. Lekker met wat vegan pesto en even grillen in de pan. Heerlijk!

Plantaardige kaas

Als er een soort broodbeleg is waar velen vegans op wachten, dan is dat wel kaas. Geen enkel alternatief komt namelijk in de buurt van ‘echte’ kaas. Met het uitgebreide assortiment maakt Albert Heijn ook een hoop kaasliefhebbers blij, want de nieuwe vegan mozzarella kaas moet erg smakelijk zijn. De smaak van de kaas komt bijna in de buurt van de smaak van echte mozzarella, en heeft geen rare geurtjes. Iets wat sommige vegan kaas helaas wel heeft. Enne, we verwachten dat een hoop mensen hier enthousiast van worden, dus de vegan mozzarella zal dan ook wel snel uitverkocht zijn. Kortom, op naar de Albert Heijn!

Lees ook: Deze 4 belangrijke voedingsstoffen komen veganisten snel tekort

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: FavorFlav | Beeld: Pexels