11 juli 2019
Sabine

De hertogin van Cambridge is naar verluidt erg gesteld op haar stralende huid

Niet alleen haar mooie figuur is volgens vele royal fans begerenswaardig, maar ook haar mooie stralende huid is iets waar velen gretig naar verlangen. Wat doet Kate Middleton precies om toch altijd zo stralend voor de dag te komen? Blijkbaar heeft het te maken met haar eetpatroon.

Zou jij kunnen eten zoals Kate Middleton?

Koken

William maakt weleens grapjes over de kookkunsten van zijn vrouw – want, zo grapte hij, waarom zou hij anders zo dun zijn? – maar Kate is wel wegwijs in de keuken. Ze vertelde tijdens een bezoekje aan een lagere school tijdens Children’s Mental Health Week dat ook haar kinderen besmet zijn met het kookvirus. “Ze maakten laatst kaaspasta”, vertelde Kate toen. “Eentje roert de bloem in de pan en de ander voegt melk en boter toe.”

Dieet

Voeding is erg belangrijk voor Kate. Hoewel haar kinderen maar wat graag pasta eten, probeert Kate de koolhydraten op een verantwoorde wijze te vervangen. Naar verluidt volgt Kate het Dukan Dieet, waarbij koolhydraten vervangen worden door proteïne, groenten en gezonde vetten. Hoewel Kate een mooi figuur heeft, schijnt ze dit niet te doen om haar figuur te behouden, maar juist om haar stralende huid te behouden.

Voeding

Aan Mirror vertelde een bron Kate’s motivatie om koolhydraten wat meer links te laten liggen. “Kate heeft al het perfecte figuur, maar haar motivatie is juist om haar huid te houden.” Daarom geeft de hertogin de voorkeur aan watermeloensalade, Gazpacho, gojibessen, tabouleh en ceviche.

Lees ook: Dit dieet en workoutschema volgde Meghan Markle om fit te worden voor de bruiloft

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Express | Beeld: Videostill YouTube