26 juni 2018

Dit zou maar zo de sleutel tot haar stralende aanblik kunnen zijn

Het zal de Britse koningshuisfans niet ontgaan zijn dat de Hertogin van Cambridge er vrijwel altijd stralend uitziet. Zelfs enkele uren nadat ze haar derde kind in april op de wereld zette, zag ze eruit om door een ringetje te halen. Hoe doet ze dat toch?

Zou Kate haar beeldige voorkomen te danken hebben aan haar ontbijt?

Voeding

Royals zijn ook gewoon mensen en net als wij heeft Kate weleens het een en ander geprobeerd om het figuur te krijgen dat ze graag wilde. Zo vertelden we je al eens dat de hertogin het Dukan-dieet volgde in aanloop naar haar trouwdag. Maar niet alleen toen lette de brunette op haar voeding, ook nu doet ze dat. In de ochtend drinkt ze een bepaald drankje dat best weleens kan verklaren waarom ze er altijd zo stralend uitziet.

Smoothie

We weten nog niet precies of we zelf erg blij zouden worden van het drankje dat Kate drinkt, maar ze start elke dag met een gezonde smoothie. Je moet hierbij niet denken aan een smoothie vol heerlijk fruit, maar aan groenten. In haar smoothie gaat boerenkool, spinazie, sla, koriander, blauwebessensap én nog een ander ingrediënt dat velen niet zo snel door hun smoothie doen. 

Lees op de volgende pagina wat het ingrediënt is.

Pagina 1/2