23 augustus 2021

Een hoop bekende gezichten!

Schorten om en ovens aan! De kandidaten van de All Stars-editie van Heel Holland Bakt zijn vandaag bekend gemaakt. In dit seizoen strijden oud-kandidaten nog één keer om de felbegeerde titel. Wij stellen de deelnemers graag aan je voor. 

Zeven bakkers

Zeven bakkers uit voorgaande seizoenen stappen nogmaals de witte tent binnen om hun baksels aan heel Nederland te laten zien. Omroep MAX heeft vandaag bekend gemaakt welke zeven kandidaten dit zijn – en sommige herken je waarschijnlijk nog wel. De kandidaten die we zien strijden in de bekende Heel Holland Bakt-keuken, zijn Narcis uit seizoen 1, Jacques uit seizoen 2, Filliz uit seizoen 3, Hidde uit seizoen 4, Manuela uit seizoen 4, Gwenn uit seizoen 5 en Cas uit seizoen 6.

Voorproefje

Op social media geeft Heel Holland Bakt alvast een voorproefje wat we kunnen verwachten bij dit feestelijke seizoen. De kandidaten staan namelijk te trappelen om te beginnen. Zo had Narcis het helemaal tot de finale geschopt in seizoen 1 en moest Hidde na aflevering 2 in seizoen 4 zijn schort alweer inleveren. Komen ze deze keer verder?

Bekijk het filmpje hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt)

Presentatie en jury

De presentatie van dit seizoen ligt wederom in de handen van André van Duin. De jury zal hetzelfde zijn en bestaat wederom uit Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden. Het nieuwe seizoen is vanaf zondag 5 september wekelijks te bewonderen om 20:30 uur bij Omroep MAX. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Zo maak je het favoriete toetje van koningin Maxima

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Omroep MAX | Beeld: Omroep MAX