26 februari 2018
Maayke

Voor de mensen die liever hartig boven zoetigheid kiezen

Elk jaar verbazen we ons er weer over hoe vroeg de paaseitjes alweer in de winkelschappen liggen. Maanden van tevoren liggen de felgekleurde chocolade-eitjes in de winkel. Hoewel we rond de paasdagen het perfecte excuus hebben om zoveel mogelijk paaseitjes naar binnen te werken, wil je soms misschien ook weleens wat anders dan ál die chocolade. 

Dit is voor alle mensen die geen genoeg kunnen krijgen van kaas.

Kaasplank experience

We kunnen het zo gek niet bedenken of er is wel een paasei te vinden in een bijzondere smaak. Zo zagen we onlangs de chocolade paaseieren gevuld met diverse soorten likeur. Maar een paasei volledig gemaakt van kaas? Dat is wel een primeur. Het kaasei genaamd ‘Cheester Egg’ bestaat voor de helft uit kaas en de andere helft is een volledige ‘kaasplank experience’. Deze veelzijdige helft bestaat uit mini-crackers, een zakje gekarameliseerde uienchutney én de kaas der blauwe kazen: een Blacksticks Blue.

Kaasfanaten

Het brein achter dit bijzondere kaasei is James Clapham. Hij zegt over dit ei: “We zijn een wereld van kaasfanaten, dus we weten dat consumenten dol zijn op de Cheester Egg. Het is een onverwachte, maar toch heerlijke draai aan een traditionele paasfavoriet”, laat hij aan ASDA weten. Wat denk jij, zou jij deze bijzondere traktatie met Pasen willen proberen?

kaas paaseitjes

Lees ook: OMG: HEMA lanceert dít nieuwe product, wij kunnen niet wachten

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NSMBL | Beeld: Pixabay