16 mei 2023
Yentl Feenstra

Geniaal!

Fans van McDonalds, opgelet! De fastfoodketen heeft namelijk een geniaal idee gelanceerd. Vanaf nu kun je tijdens het kijken van die ene film of serie met één scan dezelfde bestelling als de hoofdrolspeler thuisbezorgd krijgen. We vertellen je hoe het werkt! 

Order That Scene

McDonald’s is niet voor niets de bekendstee fastfoodketen ter wereld. We zien dan ook geregeld Franse frietjes, een burger, McFlurry of iets anders lekkers voorbijkomen in films en series. Enne, wanneer we dan op de bank liggen te bingen, kan dat aardig jaloersmakend zijn. McDonald’s heeft daar een geniale oplossing voor gevonden. Met de Order That Scene tool, die te vinden is in de McDonald’s App, kun je gemakkelijk de producten uit de film of serie die je kijkt bestellen. Dat kijkt pas lekker weg!

Hoe het werkt

Je richt de camera van je smartphone of tablet op de scène waarin McDonald’s wordt gegeten. De tool herkent de producten en laat je deze direct toevoegen aan je bestelling. Deze kun je vervolgens thuis laten bezorgen met McDelivery via Thuisbezorgd of Uber Eats. Ha! Het komt wel eens voor dat er een product tussen zit dat niet in Nederland verkrijgbaar is, maar ook daar hebben ze wat op bedacht. In dat geval gaat McDonald’s voor je op zoek naar het beste alternatief. Alleen nog even de juiste film uitkiezen dus!

Lees ook: Ai: dit is het ongezondste item bij de McDonald’s

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: McDonald’s | Beeld: Pexels