Yentl Feenstra

We kunnen binnenkort zelf genieten van haar bakkunsten

Na acht afleveringen, tien kandidaten en een hoop baksels was het uiteindelijk Mercedes die de finale van het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt won. Nu, een aantal maanden later, heeft de winnares een nieuw hoogtepunt bereikt. Ze opent namelijk binnenkort samen met haar zus een eigen zaak in Rotterdam. Enne, die staat natuurlijk geheel in het teken van bakken!

Eigen zaak

Mercedes deelt het grote nieuws op Instagram. Ze schrijft trots: ”Waar het ooit begon met heel enthousiast thuisbakken en een iets uit de hand gelopen hobby, is het nu het moment om dat een groter plekje in mijn leven te geven. Door het winnen van het programma Heel Holland Bakt heb ik nog meer ervaren hoe gelukkig ik word van bakken. Dit gevoel wil ik niet loslaten en daarom sla ik samen met mijn zus de handen ineen om aan de slag te gaan met deze passie! Binnenkort openen wij de deuren van Bakkit waar onze zelfgemaakte producten voor je klaar staan en voor wie wil, met een heerlijke kop koffie!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mercedes Roggen (@mercedesroggen)

Het concept

Zoals we al van de ambitieuze blondine hadden verwacht, houdt het concept niet op bij het eten van een lekker taartje. Ze laat weten: ”Als voormalig thuisbakker weet ik als geen ander waar jij tegenaan loopt als je thuis in de keuken staat. Bij Bakkit delen wij graag onze kennis en ervaring om jouw thuisbak skills naar een hoger niveau te tillen. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij nog enthousiaster in je eigen keuken staat en jij thuis iets neerzet waar je echt trots op bent. Naast de lekkerste producten kun je bij Bakkit ook terecht voor workshops en masterclasses!”

Of ze ook iets bakt van het ondernemerschap zullen we zeer binnenkort achter komen. Wij hebben er in ieder geval het volste vertrouwen in! Wanneer de opening precies is, verklappen de creatieve zussen nog niet. Maarre, de voorbereidingen zijn al in volle gang!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mercedes Roggen (@mercedesroggen)

Lees ook: Geen eieren in huis? Deze alternatieven kun je gebruiken bij het bakken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Instagram @Mercedesroggen, @Bakkit.nl | Beeld: Omroep Max / Elvin Boer