16 april 2021
Jaimy Boer

Dat klinkt ons als muziek in de oren!

IJsmerk Oppo brengt nieuwe smaaksensaties naar het ijsschap. Deze smaken zijn niet alleen hemels – van Double Chocolate Brownie tot Vegan Double Salted Caramel Swirl – ook bevatten ze zestig procent minder calorieën en suiker. Op naar de winkel!

Gezond genieten

IJsmerk Oppo bestaat sinds 2014 en heeft als missie om mensen te laten genieten zonder negatieve impact op hun gezondheid of de planeet. Hier zijn ze al goed mee bezig, want de laatste zes jaar heeft het merk mensen geholpen om in totaal 5,23 miljard minder calorieën binnen te krijgen. Dit is omgerekend 600.000 kilo aan vet! En door de heerlijke smaken is het ook nog eens heel makkelijk om gezond te genieten.

Nieuwe smaken

Oppo had al heerlijke smaken in het ijsschap staan. Ik noem een Vanilla Pecan Praline Crunch, een Very Almond Berry en een Caramel Cookie Melt. Nu komen daar ook de smaken Double Chocolate Brownie, Vegan Double Salted Caramel Swirl en de Colombian Chocolate & Hazelnut Ice Cream Sticks bij. Deze smaken zijn plantaardig en heerlijk voor tussendoor. Wil je weten welke smaak de meest ‘verantwoorde’ keuze is? Dan moet je de Vegan Double Salted Caramel Swirl kiezen. Deze bevat maar 165 calorieën!

Natuurlijke ingrediënten

Oppo maakt het mogelijk om verantwoord te snoepen door het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Zo komt het melk van een duurzame lokale melkboer. Het Stevia-blad zorgt voor het zoet ijs, zonder calorieën of toevoegingen en de Malagassische vanillezaden, kaneel uit de jungle van Sumatra en fruit zorgen voor de heerlijke smaaksensatie die je proeft in elk Oppo-ijsje.

Waar moet ik heen?

De nieuwe ijssmaken van Oppo zijn nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Trek dus snel een sprintje naar het ijsschap en geniet van romig en verantwoord ijs. Jum!

Lees ook: Recept: red velvet ijs

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Oppo | Beeld: Oppo