24 september 2021
Sanne

De oud-kandidaat kwam in seizoen 4 niet verder dan aflevering 2

Heel Holland Bakt Nog een keer is in volle gang. Wekelijks zien we hoe bekende oud-kandidaten de mooiste spektakelstukken neerzetten en zich wagen aan technische opdrachten. Kun jij je alle kandidaten nog voor de geest halen? Hoog tijd om ze eens onder de loep te nemen. Deze keer vertellen we je alles over Hidde Jonker, hoe ging zijn vorige wedstrijd?

Vrolijk pietje-precies

In 2016 deed Hidde Jonker al eens mee aan Heel Holland Bakt. Toen moest de Fries na twee afleveringen helaas alweer de tent verlaten. Daarom krijgt hij dit jaar een tweede kans in het speciale all stars-seizoen. Hidde is getrouwd en heeft twee dochters. Hij woont in het Friese dorpje Mantgum en werkt als opzichter in de bouw. Heel wat anders dus dan taarten bakken, dat is dan ook iets dat hij vooral in zijn vrije tijd doet. Maar dat is niet het enige, want Hidde is enorm sociaal. Hij doet ook aan korfbal en in de zomer mag hij graag kaatsen. In de keuken is het een vrolijk pietje-precies die van orde en structuur houdt.

Heel Holland Bakt Nog een keer

Dit jaar krijgt Hidde een tweede kans in de bekende witte tent. Na zijn korte deelname in 2016 is er, naar eigen zeggen, een vuur in hem ontstoken. Hij is veel meer gaan bakken en heeft thuis zelfs twee ovens tot zijn beschikking. Wat een luxe! De altijd goedlachse Fries hoopt dan ook vurig dat hij dit keer verder komt dan de tweede aflevering.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Nog een keer is te zien op zondag om 20:20 uur bij MAX op NPO 1.

Lees ook: Heel Holland Bakt Nog een keer: dit moet je weten over Cas Wolters

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Omroep MAX | Beeld: Roland J Reinders/MAX