04 november 2021

Klein, fijn, en een bijzonder smakelijke traktatie

De HEMA is jarig dit jaar: de iconische winkelketen bestaat namelijk al 95 jaar! Daarom wordt groots uitgepakt. En wat is er lekkerder op een verjaardag dan zo’n zoete tompouce of schaaltje bonbons? Nou: beiden, in één!

Tompouce bonbons

Wij zijn bij KookFans (zoals zoveel mensen) groot fan van een klassieke HEMA-tompouce. En ook bonbons gaan er op de redactie in als zoete, uh, bonbons. Er was onlangs dan ook héél goed nieuws: de HEMA komt nu namelijk met tompouce bonbons. De lekkernijen zien eruit als kleine tompouces, met een kleine chocolade twist.

Zoet en romig

De bonbons zijn natuurlijk gevuld met een heerlijke crèmevulling met vanillesmaak – zoals je van een echte tompouce gewend bent. Daaromheen vind je een klein laagje melkchocolade, die perfect past bij de romige binnenkant. En bovenop prijkt, hoe kon het ook anders, zo’n iconisch roze laagje, Die is gemaakt van witte chocolade. Kortom: de ultieme combinatie van zoet, zacht, en romig.

Op zoek

Mocht je nu op zoek zijn naar deze bijzondere traktatie voor vrienden, familie of collega’s (of voor jezelf), dan zul je waarschijnlijk even geduld moeten hebben. Online zijn de lekkernijen namelijk volledig uitverkocht. Wel lijkt het erop dat de meeste winkels de chocolaatjes op voorraad hebben. Wij weten in elk geval waar wij vandaag onze boodschappen doen!

Lees ook: Jummie: hier haal je chocoladeletters met Licor 43 of Baileys-smaak

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: HEMA | Beeld: Unsplash, Slashio Photography / HEMA