21 mei 2021

De tom watte?

De HEMA-tompouce is een heerlijke lekkernij, maar wel altijd een grote smeerboel met eten. Moet je nu eerst de bovenste laag eraf halen of toch alles in een keer in je mond stoppen? Met de nieuwste aanwinst van HEMA hoef je daar geen zorgen om te maken. Ze brengen namelijk de tomsoes op de markt!

De tomsoes

Met de tomsoes is smeren verleden tijd. De tompouce is namelijk verkleind naar een soesje, die nog steeds de bekende smaak van de tompouce heeft. Het soesje bevat namelijk dezelfde luchtige vulling en heeft een roze coating, net als zijn grote zus.

HEMA-tompouce-tomsoes

Beeld: HEMA

Voor de zoetekauwen

De tomsoesjes zijn door hun kleine formaat heerlijk voor bij de koffie, thee of tussendoor. Je vindt ze bij de bakkerij van HEMA, en ze kosten 3 euro per zakje. En gelukkig heeft HEMA rekening gehouden met zoetekauwen, want ze worden per tien stuks verpakt.

Tompouce in een nieuw jasje

De tompouce is niet alleen een gebakje voor feestelijke gelegenheden of een saaie woensdag. Het tompouce-imperium begint steeds meer uit te breiden. Naast de roze tompoucen verkoopt HEMA jaarlijks ook de oranje tompouce, is er een tompoucedonut en verkopen ze ook bier met een tompouce smaak. Met de tomsoesjes breidt de winkel dit assortiment nog meer uit. Wij zijn nu al benieuwd wat de volgende variant wordt. Misschien een tompoucetosti? Of een tompoucetaart? We houden je op de hoogte!

Lees ook: Recept: Zo maak je makkelijk en snel een tompouce

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: FavorFlav | Beeld: Unsplash,