22 maart 2024
Sara Bergsma

Een echte eyecatcher in je keuken!

Of je nu de voorkeur geeft aan een krachtige espresso of liever ontspant met een heerlijke latte macchiato, het is tijd om je koffiemomentjes naar een hoger niveau te tillen. Enne, dat komt goed uit! Want Lidl verkoopt nu een prachtige, rode Krups koffiemachine met een aanzienlijke korting. 

Alles-in-1

Een koffiezetapparaat van topkwaliteit, zoals dit model van Krups, is een absolute must-have in elke keuken. Dit apparaat staat dankzij zijn compacte omvang mooi in elke keuken en heeft vele handige features. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gebruiksvriendelijke bediening: met slechts een paar handige knoppen en een intuïtief display zet je binnen no-time jouw perfecte kopje koffie.

Maar het leukste aan dit apparaat? De retro uitstraling! Het model is uitgevoerd in een opvallende rode kleur, waardoor het gelijk dé eyecatcher van je keuken wordt. Krups Volautomatisch koffiezetapparaat EA8155 - afbeelding 2

Melkopschuimer

Maar er is meer! Het koffiezetapparaat bevat naast het intuïtieve display, nóg een handige feature. Aan het apparaat is een melkpijpje bevestigd, waarmee je moeiteloos melk opschuimt voor een lekkere cappuccino of latte macchiato. Makkelijk, toch?

Dus, waar wacht je nog op! Je haalt de Krups koffiemachine bij Lidl, waar ‘ie verkrijgbaar is in zowel levendig rood als stijlvol grijs. Enne, momenteel scoor je het apparaat met maar liefst 56% korting. Wij rennen alvast naar Lidl!

Lees ook: Zo bewaar je knoflook het best

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Lidl