23 maart 2021
Vivian

Oneindig McFlurry’s eten? Ja graag!

Bij een bezoekje aan de McDonald’s kunnen wij de heerlijkheid van een McFlurry vaak maar moeilijk weerstaan. Eentje met Oreo’s, Twix of M&M’s voor de chocoladeliefhebbers of een fruitige Strawberry Cheesecake, het is elke keer weer lastig kiezen. Een eigen McFlurry-machine in huis om onbeperkt te kunnen genieten van alle smaken, dat is dan ook de ultieme droom. Goed nieuws: AliExpress heeft zo’n McFlurry-machine te koop. 

McFlurry

Bij McDonald’s denk je waarschijnlijk aan de Big Mac, de goudgele frietjes en natuurlijk de McFlurry. Dit is zonder twijfel het meest populaire dessert van de fastfoodketen. Het gemixte ijsje werd voor het eerst geïntroduceerd in 1997 en is sindsdien niet meer weg te denken uit het menu. Door de jaren heen zijn al veel verschillende smaken de revue gepasseerd, maar de M&M’s blijft toch wel onze favoriet. Daar mag je ons elke dag wel voor wakker maken.

Goede investering

Een eigen McFlurry-machine in de keuken, dat is dan ook wel de droom van menig dessertliefhebber. Maak alvast maar wat plaats vrij op het aanrecht, want AliExpress doet je dromen weer eens uitkomen. Je kunt de McFlurry-machine daar namelijk kopen voor ‘slechts’ 450 euro. Het is natuurlijk een flink bedrag, maar bedenk je eens wat voor goede investering dit is. Je kunt onbeperkt aan de slag om de heerlijkste smaken te creëren en je hoeft niet steeds 3,50 euro neer te tellen per ijsje. Wij zien alleen maar voordelen. Bestellen dus!

Lees ook: TikTok-hack: zo maak je de kipnuggets van McDonald’s na

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: FHM | Beeld: Videostill Uber Eats