10 januari 2024
Fabiën

Ideaal!

Action komt regelmatig met handige gadgets en leuke hebbedingetjes. Ons oog is deze keer gevallen op deze superhandige 4-in-1 juicer, waarmee je binnen no time de lekkerste smoothies en sauzen op tafel zet.

Goede voornemens

Heb jij als goede voornemen om fit en gezond het nieuwe jaar in te gaan? Dan is deze blender perfect voor jou! Met dit apparaat, maak je met gemak de meest heerlijke, gezonde smoothies. Begin de dag bijvoorbeeld gezond door een smoothie of eiwitshake te maken met verschillende soorten fruit. Heb je zin in een alcoholische versnapering? Met deze blender maak je ook gemakkelijk crushed ice om je cocktail helemaal af te maken.

“De 4-in-1 juicer en blender is een echte must-have voor elke keuken. Met dit multifunctionele apparaat maak jij in een handomdraai de lekkerste sapjes, smoothies en sauzen – en kun je zelfs je koffiebonen malen met een speciaal opzetstuk”, valt er te lezen op de website van Action. “Gezond eten was nog nooit zo makkelijk. Met de bijgeleverde meeneembeker van 600 ml kun jij je eigen gemaakte sapjes ook to-go meenemen, super handig!”

4-in-1-juicer

Naar een Action filiaal rennen om de blender in te slaan heeft helaas weinig zin. De winkelketen verkoopt dit handige item namelijk uitsluitend online. Dus neem vooral even een kijkje op de website en zorg dat je er één bemachtigt!

Lees ook: Zo maak je zelf deze prachtige ‘Snowglobe Cocktail’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Action | Beeld: Adobe Stock