10 januari 2024
Fabiën

Hello goede voornemens!

Starbucks komt regelmatig met nieuwe lekkere smaken. Nu het festive seizoen voorbij is en iedereen aan goede voornemens is begonnen, wordt er door velen even rustig aan gedaan met de drankjes. Speciaal daarvoor heeft Starbucks nu een nieuw januari menu samengesteld. Van oude bekende smaken tot nieuwe vegan opties. Het winter menu is vanaf nu verkrijgbaar!

Nieuwe smaken

Terugkerend op het gloednieuwe menu is de Caramelised Macadamia Oat Latte, maar dit jaar kan je ook kiezen voor een Iced variant! Deze vegan optie heeft een subtiele boterachtige macadamia- en karamel smaak en een topping van gekarameliseerde macadamia als finishing touch. Deze smaakcombinatie past perfect bij de notige smaak van de donkerder gebrande Starbucks Signature Espresso® Roast. Trek in meer? Bestel dan ook de nieuwe Hazelnut Chocolatie Cookie: een heerlijk vegan chocolade koekje met hazelnootstukjes.

Op zoek naar de ultieme lekkernij om het nieuwe jaar mee in te luiden? Starbucks introduceert de rijke en fluweelzachte Golden Caramel White Hot Chocolate. Deze nieuwe sensatie bestaat uit een saus van witte chocolade, gestoomde melk en wordt afgetopt met slagroom en een drizzle van gouden karamelsaus voor een luxe finishing touch.

Bearista

Bij Starbucks ontvang je 0.30 cent korting op jouw favoriete drankje wanneer jij je eigen beker meeneemt. De fan favourite Bearista is terug om ervoor te zorgen dat er geen druppel verloren gaat wanneer jij op pad gaat met jouw van huis meegenomen beker! Heb je nog geen eigen to-go beker? Ga dan snel langs een Starbucks bij jou in de buurt om er eentje te scoren.

Lees ook: Wil je proeven: dít is het nieuwe feestdagen menu bij Starbucks

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Starbucks | Beeld: Adobe Stock