29 maart 2021

‘Ja echt, een bakkerij voor honden’, stelt de website

Af en toe jezelf verwennen met een lekker taartje of fijne snack moet kunnen. Maar wat als je nu je hond ook eens echt iets speciaals wilt geven in plaats van z’n standaard koekjes? Dan kun je terecht bij de Doggo Bakery: een bakkerij volledig gericht op honden.

Bakkerij voor honden

De oprichtster van Doggo Bakery, Maeva, schrijft op haar website dat zij de lockdowns overleefde “door te koken, bakken, en research te doen naar hondenvoeding”. En dat is dus allemaal samengekomen in de Doggo Bakery. “De liefde voor honden en bakken met elkaar combineren…er is werkelijk niets dat mij gelukkiger maakt”, vertelt ze dan ook. En het mooie is: van alle lekkere hapjes die Maeve in elkaar draait zijn er vast volop viervoeters die hier ook ontzettend gelukkig van worden.

Koekjes, taarten, en pupcakes

Het aanbod van Doggo Bakery is groot: van taarten en gepersonaliseerde hondenkoekjes, tot pupcakes en dogarons. De bakkerij biedt dus voor elk wat wils, zelfs voor de grootste harige fijnproevers. Bovendien let Maeve goed op wat er precies in al dat lekkers gaat. “Ik probeer wel bewust te eten. Dat wil ik ook voor mijn hond. Ik wil weten wat er in haar voeding én haar traktaties zit.” Er zijn dan ook volop mogelijkheden om bestellingen persoonlijk te maken. Als je een hond hebt die speciale dieetvoeding moet hebben, dan is er dus vast een manier om deze hapjes op maat te laten maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doggo Bakery (@doggobakery)

Enige nadeel

Het enige nadeel aan de Doggo Bakery? Deze is gebaseerd in Gent, en voor een goed deel van het assortiment geldt dat deze alleen op te halen zijn. Gelukkig zijn de koekjes en dogarons wel gewoon verzendbaar. Zo valt er sowieso wel iets te snacken voor jou en je harige bestie.

Lees ook: Ben & Jerry’s komt met twee nieuwe ijssmaken… voor je hond!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: HLN.be | Beeld: Unsplash, Camylla Battani