24 april 2018

Dr. Oetker verkoopt pizza’s met groentebodem

Bijna iedereen lust wel pizza, toch? Wij op de redactie wel, in ieder geval. Het komt dan ook wel eens voor dat als we een drukke dag achter de rug hebben, we kiezen voor snel en gemakkelijk en ‘s avonds een diepvriespizza in de oven stoppen. Helaas is dit alles behalve gezond! Gelukkig komt Dr. Oetker met een oplossing: pizza’s met groentebodems. 

Verantwoord snacken?

Verstopte groente

We weten natuurlijk allemaal dat pizza niet een verantwoorde keuze is, maar lekker is het wel! Dr. Oetker heeft hierom een nieuwe soort pizza in het assortiment: de Yes, it’s PIZZA!-groentepizza. Deze pizza bestaat voor 37 procent uit verschillende groenten. Er zit nog steeds gewoon tarwemeel in de bodem, maar het is zeker gezonder dan een gewone pizza! De groentepizza’s bevatten namelijk 100 tot 200 calorieën minder dan andere diepvriespizza’s. Ook krijg je natuurlijk meer groenten binnen dan bij normale pizza’s.

Smaken

De pizza is verkrijgbaar in drie soorten: met een bodem van rode biet, spinazie en bloemkool. Wij zijn benieuwd of je de groente proeft of dat de pizza net zo lekker is als andere diepvriespizza’s. Of misschien is hij wel veel lekkerder? Dr. Oetker belooft een knapperige, krokante bodem met toppings als mozzarella en verschillende groenten. De pizza is nu bij de grotere Albert Heijns verkrijgbaar. Ga jij er een proberen?

Lees ook: Met dit simpele trucje voorkom je dat je te veel eet

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Dr. Oetker, Viva | Beeld: Pexels