14 maart 2019

Fruit-tella heeft binnenkort niet alleen nog maar de lekkere snoepjes

Wie kent ze niet, de heerlijke, zachte kubusjes in een rolletje. Bij het openen is het altijd maar de vraag welke kleur er nu weer naar boven komt. Stiekem hopen wij altijd dat de rode kubusjes verschijnen, want deze zijn nu eenmaal het lekkerst, toch? Als jij je hier wel in herkent hebben we voor jou helemaal goed nieuws, want de rode Fruit-tella komt binnenkort in de vorm van een ijsje uit!

Wanneer ga jij deze lekkere Fruit-tella ijsjes proberen?

Fruit-tella ijsjes

Toegegeven, het is nog niet bepaald het weer voor een lekker ijsje. Toch worden wij wel erg blij van het nieuws dat zojuist bekend is gemaakt door het merk IJsboerke. En voor je het weet breekt het voorjaar alweer aan en zitten we op de terrasjes of in het park te genieten van smaakvolle ijsjes. Vergeet dan vooral niet deze Fruit-tella ijsjes op je boodschappenlijstje te zetten!

Supermarkt

Op Instagram maakte het merk IJsboerke bekend dat deze maand het favoriete snoepje van vele in de vorm van ijsjes in de vriesvakken van de supermarkten zal liggen. Bij de aankondiging op Instagram schrijft het bedrijf: “Fris, fruitig én boordevol smaak? Dan heb je het beslist over het nieuwe Fruit-tella ijsje! Denk aan heerlijk romig aardbeienijs, omhuld met een lekker laagje vruchtenijs, betoverd door de karakteristieke Fruit-tella aardbei smaak. Loopt het water je al in de mond? Dan hebben we goed nieuws want vanaf midden maart vind je het resultaat van deze fijne samenwerking in de supermarkt! Reserveer jij ook een plaatsje in de diepvriezer voor deze fruitige nieuwkomer?”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#NEW: Fris, fruitig én boordevol smaak? Dan heb je het beslist over het nieuwe Fruit-tella ijsje! ??? Denk aan heerlijk romig aardbeienijs, omhuld met een lekker laagje vruchtenijs, betoverd door de karakteristieke Fruit-tella aardbei smaak. Komt het water je al in de mond? Dan hebben we goed nieuws want vanaf midden maart vind je het resultaat van deze fijne samenwerking in de supermarkt! Reserveer jij ook een plaatsje in je diepvriezer voor deze fruitige nieuwkomer? ? – #NOUVEAU: Un mélange de touches à la fois fraîches et fruitées, avec un goût plein en bouche? N’hésitez surtout pas à découvrir notre nouvelle glace Fruit-tella!??? Imaginez un délicieux cœur glacé au lait fraise enrobé d’une savoureuse couche de sorbet à la fraise, le tout envoûté par la saveur caractéristique des bonbons Fruit-tella à la fraise. Vous avez déjà l’eau à la bouche? Alors nous avons de bonnes nouvelles, car à partir de mi-mars vous trouverez le résultat de cette excellente collaboration au supermarché! Vous n’oubliez pas de réserver une place dans votre congélateur pour cette nouveauté fruitée? ? . #ijsboerke #ijsboerkebe #pleziervanhier #plaisirdici #nieuw #nouveau #ijs #glace #cremeglacee #crèmeglacée icecream #fruittella #fruit-tella #dessert #foodie #foodlover #aardbei #fraise

Een bericht gedeeld door IJsboerkeBE (@ijsboerkebe) op

Ook lekker: 9x de lekkerste toetjes met Baileys

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron & Beeld: Instagram, IJsboerke