30 januari 2023
Sabine

Zit jouw favoriet ertussen?

Het einde van het tiende seizoen van Heel Holland Bakt komt steeds dichterbij. Tijdens de halve finale staken de bakkers weer moedig de handen uit de mouwen en dat resulteerde in een bijzondere halve finale!

De halve finale

Ze zijn bekend: de finalisten van het tiende seizoen van Heel Holland Bakt. Al verliep de halve finale anders dan iedereen had verwacht. Zo konden jurylid Janny van der Heijden en bakker Zineb niet aanwezig zijn omdat ze allebei ziek waren. Uiteraard vonden ze wel een oplossing voor het gemis. Videobellend velde Janny een oordeel, want de baksels werden gewoon bij haar bezorgd.

De opdrachten

Natuurlijk kregen de halvefinalisten weer leuke opdrachten voorgeschoteld. Ze moeten een suikertent en een broodmand bakken. Amel wist vervolgens de titel meesterbakker van de week binnen te slepen. De eerste finaleplek was dan ook voor haar. En naast haar staan ook Mercedes, Jan én Zineb in de finale. Presentator André van Duin stelde voor om alle deelnemers door te laten naar de finale, iets wat volgens jurylid Robèrt van Beckhoven een goed idee is. Al kan er uiteindelijk natuurlijk maar eentje winnen. Volgende week gaan we het zien!

Lees ook: Janny, Robèrt en André over toekomst Heel Holland Bakt: ‘Zolang het nog leuk is’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Beeld: Elvin Boer/MAX