Janny, Robèrt en André over toekomst Heel Holland Bakt: ‘Zolang het nog leuk is’

02 januari 2023
Jaimy Boer

Wat is de magie van het drietal?

Heel Holland Bakt is op dit moment met het tiende seizoen op de buis, en uiteraard zijn vertrouwde gezichten Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en André van Duin weer van de partij. Maar hoe lang is het trio nog van plan om het bakprogramma te maken? Kookfans vroeg het ze! 

Tien seizoenen

Het favoriete programma van menig bakfan is natuurlijk Heel Holland Bakt. Het programma begon in 2013, met toen nog Martine Bijl als presentatrice. Sinds 2016 is André van Duin verantwoordelijk voor de presentatie, en sindsdien is er een nieuw magisch trio geboren. Na zoveel jaren proeven en commentaar geven, zijn wij benieuwd of het nog steeds leuk is. Daarom vroegen we ons af: vieren we over tien jaar opnieuw een jubileum met Janny, Robèrt en André?

‘Tien jaar is wel heel veel’

Op die vraag reageert Janny stellig: “Tien jaar is wel heel veel”. “Ik zeg altijd: zolang mensen het leuk vinden en niet zeggen ‘daar heb je haar weer’, ga je nog wel door”, vertelt ze aan Kookfans. Een duidelijk antwoord, waar Robèrt en André het helemaal mee eens zijn.

Magie van de drie

De magie van de drie is op het beeldscherm niet te missen en ze zijn elkaar na tien jaar nog steeds niet zat. Janny: “Ik denk dat we nog steeds op elkaar ingespeeld raken. En steeds meer aan elkaar zien of iets leuk is of niet leuk is.” “En dat je meer grappen kunt maken”, vult André aan. Ook is er geen sprake van irritatie tussen de drie. Of nouja: “Nooit irritaties die we aan elkaar uitspreken”, lacht Janny.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is elke zondag te zien, om 20:30 uur op NPO 1.

Lees ook: Janny, Robèrt en André blikken vooruit op nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Beeld: Brunopress