14 september 2023
Esther Reitsema

De zanger is gek op avocado, sushi en spaghetti bolognese

Bij Kookfans zijn we altijd nieuwsgierig naar het eetpatroon van beroemdheden. Wat ontbijten zij, wat vinden ze lekker als lunch en hoe ziet hun avondeten eruit? Deze keer duiken we in het eetdagboek van niemand minder dan Justin Bieber. 

Ontbijt

Justin vindt het belangrijk om goed te ontbijten. Hij eet ‘s ochtends het liefst brood met eieren, avocado en bacon. Wel is de zanger heel specifiek over hoe de avocado bereid moet worden: deze moet in plakjes worden gesneden en vooral niet geprakt of als guacamole geserveerd worden, zo vertelt hij aan US Magazine. Bij zijn ontbijt drinkt Justin een lekker bakje koffie.

Lunch

Justin eet tussen de middag graag rijst met kip of vis en groenten. Spannend is het misschien niet, maar wel hartstikke gezond. Op die manier krijgt de zanger alle voedingsstoffen binnen die hij nodig heeft. Mocht hij een keer geen zin hebben in deze maaltijd, dan gaat er altijd wel een avocado toast in.

Avondeten

Aan Glamour heeft Justin eens verteld dat spaghetti bolognese de laatste maaltijd zou zijn die hij zou willen eten voordat hij de aarde verlaat. Hij is gek op pasta, maar ook sushi valt bij hem in de smaak. Zijn favoriet? Alles met zalm!

Lees ook: Dit is het eetdagboek van Margot Robbie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld