22 november 2021

Tijd voor een roadtrip dan maar?

Wij zijn groot fan van Starbucks. Maar als we dan nog één ding zouden willen veranderen, dan is dat dat we Starbucks kunnen halen zonder er moeite voor te moeten doen. En dat kan nu met de allereerste Starbucks drive-through van Nederland! Perfect voor de luie snacktrek én extra veilig qua afstand houden.

Starbucks drive-trough

Even langs de Starbucks? Count us in! Wij gaan graag langs bij de koffiegigant – en dan in het bijzonder voor seizoensdrankjes als een pumpkin spice latte of een winterse stroopwafel-latte. Maar eerlijk is eerlijk: soms wil je wél zo’n lekkere koffietraktatie, maar heb je geen zin om jezelf daadwerkelijk presentabel te maken en bij een Starbucks langs te gaan. De oplossing: een Starbucks drive-through!

Roadtrip plannen

Mocht je nu zelf direct in de auto willen stappen: dikke kans dat deze eerste Starbucks drive-through een flink eindje rijden is. Je vindt deze namelijk op een industrieterrein in het dorpje Bleiswijk, tussen Zoetermeer, Gouda en Rotterdam in. Dikke kans ook dat je er even in de rij zult moeten staan. Volgens insiders kwam de eerste dag direct 70% van de omzet uit de drive-through.

Goed nieuws

Maarrrr er is meer goed nieuws: Starbucks heeft namelijk plannen voor meer drive-throughs. De volgende locatie moet openen in Naaldwijk, net onder Den Haag. En daarna zullen er hopelijk nog vele volgen – beiden zitten namelijk behoorlijk diep in de Randstad. Nu zijn we altijd wel in voor een roadtrip, maar een Starbucks drive-through dicht bij huis? Yes please!

Lees ook: Oei: zoveel calorieën zitten er in een Pumpkin Spice Latte

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Ze.nl | Beeld: Pexels, Josh Sorenson