12 september 2022
Sanne

Eerste hulp bij borrelnoot!

Het overkomt ons allemaal weleens: heb je zin in een spontane borrel, is er niks meer in huis voor op de borrelplank. Daar heeft Duyvis nu iets handigs op bedacht, namelijk de speciale borrelnoot-knop. Wij vertellen je er alles over. 

Spontane borrels

De leukste borrels ontstaan spontaan! Het enige nadeel aan spontane borrels, is dat je er vaak niet op voorbereid bent – en je voorraadkast ook niet. Zonde, want een borrel is pas compleet met een goede borrelhap erbij. Heb je niks meer in huis voor op de borrelplank? Dan schiet Duyvis te hulp met de borrelnoot-knop.

Borrelnoot-knop

Online supermarkt Flink en Duyvis hebben de handen ineengeslagen, en komen met de borrelnoot-knop. Het is heel simpel. Wanneer je er tijdens de borrel achter komt dat je niks lekkers meer in huis hebt, druk je op de borrelnoot-knop in de Flink app. Et voilà! Binnen enkele minuten staat de bezorger op de stoep met een goedgevuld borrelpakket, zodat het feest pas écht kan beginnen.

Duyvis

Het borrelnoot-pakket van Flink en Duyvis wordt binnen enkele minuten bij je bezorgd. (Beeld: Duyvis)

Gratis borrelplank

De borrelnoot-knop is van 12 tot en met 18 september te zien in de Flink app. Het pakket bestaat uit de Duyvis-borrelnootsmaken Cocktail, Provençale, Gerookte Ham en Kaas & Mosterd. Om het feest helemaal compleet te maken, krijg je op 16 en 17 september een gratis borrelplank bij aankoop van twee zakken borrelnootjes.

Lees ook: Net zo’n mooie borrelplank maken als in een restaurant? Zo doe je dat

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en beeld: Duyvis