10 september 2021

Inclusief een geheel verzorgde wijnreis naar Spanje

Geld verdienen met wijn drinken: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan voor jou de realiteit worden. De wijnregio Rueda zoekt namelijk een ‘winefluencer’. Wat je daarvoor terugkrijgt? Veel wijn, duizenden euro’s en een reisje naar Spanje. 

Winefluencer

Heb jij naast je liefde voor wijn ook een passie voor social media? Dan is de functie van winefluencer op jouw lijf geschreven. Het Spaanse wijngebied Rueda zoekt namelijk iemand die het wijngebied in 2022 wil vertegenwoordigen op social media. Je kunt dus niet alleen je creativiteit uiten op social media en een carrière als influencer starten, je krijgt ook een heus winefluencer-pakket. Hierin vind je – uiteraard – veel wijn, maar ook een vliegticket naar Spanje voor een geheel verzorgde wijnreis. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, krijg je er ook nog eens 5000 euro voor betaald. Wij zijn om!

Wijnstreek Rueda

Rueda is een uitgestrekte wijnstreek in het binnenland van Spanje. Een populaire wijn die hier wordt gemaakt is de verdejo-wijn, gemaakt van de gelijknamige druif. Deze wijn is zo geliefd vanwege de sappige en fruitige smaak. Sommeliers zeggen dat er maar weinig mensen zijn die de wijnen uit Rueda niet lekker vinden.

Kans maken?

Wil jij kans maken om de baan als Rueda winefluencer binnen te slepen? Meedoen is eenvoudig. Deel tussen 20 en 24 september je liefde voor Rueda-wijnen op je Instagram-account. De soort content mag je helemaal zelf bepalen. Echter worden je kansen groter als je meer plaatst. Tag @ruedawijnen in je post(s), volg het account en gebruik de hashtag #TasteRueda. Een vakjury zal uiteindelijk bepalen welke content het meeste opvalt en wie de felbegeerde job krijgt.

Lees ook: Waarom je vlak voor het slapengaan geen wijn meer moet drinken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Favorflav | Beeld: Unsplash