05 april 2018
Sabine

Doritos zoekt iemand die een jaar lang nieuwe smaken wil proeven

Ben je je baan al een tijdje zat of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan heeft Doritos wellicht de job voor jou. Het bedrijf is momenteel op zoek naar een superfan die een jaar lang nieuwe smaken wil testen.

Een jaar lang Doritos proeven én betaald krijgen.

Nieuwe smaken

Wanneer je zin hebt in een hartige snack, stelt een zak Doritos je nooit teleur. Wil jij wat terugdoen voor je favoriete chipsmerk? Meld je dan aan als de nieuwe Doritos-tester! Het bedrijf is namelijk op zoek naar iemand die een jaar lang nieuwe smaken wil testen.

De baan

Oké, de baan gaat wel iets verder dan het testen van de chips. De vacature meldt dat je 365 zakken Doritos voor je kiezen krijgt, maar volgens Her help je het marketingteam ook mee om nieuwe idee te bedenken voor campagnes. Ben jij de geschikte persoon voor de baan? Dan verdien je er toch ook best wel aardig mee. Zo’n 18.000 pond per jaar, wat neerkomt op iets meer dan 20.000 euro. En dat om chips te eten!

Engeland

Je zult voor de baan wel moeten verhuizen naar Reading in Engeland, maar na een korte Google-sessie kwamen we tot de ontdekking dat het best een aardig plaatsje ten westen van Londen is. Lijkt zo’n jaartje in Engeland je wel wat? Hier kun je solliciteren naar de baan.

Lees ook: Zo maak je heerlijke Doritos-tostihapjes

Bron: Her, Doritos | Beeld: Flickr Funky Tee