22 december 2022
Redactie Kookfans

Bakkers klaar? Tweeten maar!

Net zoals wij, hebben velen lang uitgekeken naar de terugkeer van Heel Holland Bakt. Het ultieme zondagavondprogramma is namelijk terug! Dit weekend was de eerste aflevering, en daar waren veel mensen behoorlijk blij mee.

Aflevering 1

De eerste aflevering stond uiteraard in het teken van het 10-jarige jubileum van Heel Holland Bakt. De kandidaten werden aan ons voorgesteld en mochten al snel aan de slag met de eerste opdracht: de taart uit de leader van het programma. De favoriete appelkoeken van Martine Bijl kwamen ook voorbij, en als spektakelstuk gingen de kandidaten los met een Heel Holland Bakt-taart.

En natuurlijk moet er aan het einde van de aflevering een kandidaat de tent verlaten… Maar daarover houden we onze lippen op elkaar!

Meekijken met Twitter

En natuurlijk geldt dat we tegenwoordig allemaal makkelijk onze mening kunnen geven over van alles en nog wat. Zo viel er dit weekend onder de Twitter-hashtag #HHB weer flink wat te lachen. Wij zetten de leukste tweets op een rijtje.

Voor het tiende seizoen werd alles uit de kast getrokken, waaronder het roze pak van Janny. Toch moet André daar nog een beetje aan wennen…

Ingrid maakte met haar hilarische opmerkingen een hoop indruk in de eerste aflevering. We hopen dat ze er nog lang in blijft!

Uiteraard werd er ook stilgestaan bij Martine Bijl, die de eerste drie seizoenen presenteerde.

Stiekem willen we allemaal wel een knuffel van André!

En tot slot: de grote vraag bleef toch waar Erna haar suiker nou heeft gelaten. Gelukkig is alles goed gekomen!

Lees ook: Recept: zo maak je de appelkoeken uit Heel Holland Bakt

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Twitter, Omroep MAX | Beeld: Roland J. Reinders/Omroep MAX