02 januari 2023
Redactie Kookfans

Bakkers klaar? Tweeten maar!

Heel Holland Bakt is weer terug op de buis, en daar zijn we hartstikke blij mee. Niet alleen om de bijzondere baksels, maar ook om de grappige tweets van de kijkers thuis. We zetten de leukste tweets op een rij! 

Aflevering 3

In de derde aflevering kregen de kandidaten een kunstig thema, namelijk Van Gogh. De bakkers moesten aan de slag met een taart in de stijl van Van Gogh, met een binnenkant van amandelbiscuit. Om het ze iets makkelijks te maken, mochten ze één van zijn schilderen als inspiratie gebruiken. Tijd was hier de grootste vijand, want sommige kandidaten kregen het op het nippertje af. De technische opdracht was een hartig baksel. Daarvoor moesten ze aan de slag met een zonnebloem vlechtbrood. Het spektakelstuk leverde een hoop hilarische momenten op, want de bakkers moesten een zelfportret maken.

Ook in deze uitzending moest er weer een kandidaat zijn schort inleveren en werd er weer een speldje uitgedeeld aan de Meesterbakker van de week.

Meekijken met Twitter

En natuurlijk geldt dat we tegenwoordig allemaal makkelijk onze mening kunnen geven over van alles en nog wat. Zo viel er dit weekend onder de Twitter-hashtag #HHB weer flink wat te lachen. Wij zetten de leukste tweets op een rijtje.

De intro met een sportende Janny en Robèrt zorgt voor de nodige inspiratie. Gaan we ze binnenkort naast Olga Commandeur zien?

De jury en presentator is na tien seizoenen nog steeds aan elkaar gewaagd!

Het thema was duidelijk, en daar gingen sommige kandidaten net een stapje te ver mee…

En met Marjolijn zijn wij het helemaal eens!

Lees ook: Recept: zo maak je de appelkoeken uit Heel Holland Bakt

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Twitter, Omroep MAX | Beeld: Roland J. Reinders/Omroep MAX