27 december 2022
Redactie Kookfans

Bakkers klaar? Tweeten maar!

Heel Holland Bakt is weer terug op de buis, en daar zijn we hartstikke blij mee. Niet alleen om de bijzondere baksels, maar om de grappige tweets van de kijkers thuis. We zetten de leukste tweets op een rij! 

Aflevering 2

De tweede aflevering werd uitgezonden op eerste kerstdag, dus niet zo raar dat het thema ‘Kerst’ was. De bakkers trokken hiervoor alles uit de kast, en gingen aan de slag met een kerstbuche – of zoals Robèrt het noemt: een boomstam. De technische opdracht waren kerstzoenen, die niet voor iedereen waren weggelegd.

Met het spektakelstuk kregen de kandidaten weer de kans om hun talent te laten zien, middels een kransekake, oftewel een notenboom met ringen.

Ook in deze uitzending moest er weer een kandidaat zijn schort inleveren, maar daarover houden we onze lippen op elkaar!

Meekijken met Twitter

En natuurlijk geldt dat we tegenwoordig allemaal makkelijk onze mening kunnen geven over van alles en nog wat. Zo viel er dit weekend onder de Twitter-hashtag #HHB weer flink wat te lachen. Wij zetten de leukste tweets op een rijtje.

Ingrid koos voor glitter en glamour – en ze zag er stralend uit!

Het bakken had ineens veel weg van het kerstdiner…

Van Granberries tot kerstdekerasies: Robèrt leert ons steeds nieuwe woorden.

Geraldine inspireert iedereen met haar positieve spreuken!

Niet alle baksels zagen er even… smakelijk uit.

 

Lees ook: Recept: zo maak je de appelkoeken uit Heel Holland Bakt

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Twitter, Omroep MAX | Beeld: Roland J. Reinders/Omroep MAX