06 februari 2018
Sabine


Maar heb je het er ook voor over?

Een koolhydraatarm dieet, een vegetarische leefstijl, een eetstijl waarbij je alleen maar rauw voedsel naar binnen werkt, er zijn nogal wat eetmanieren die mensen zich aanmeten. Het is iets wat iedereen zelf moet weten, maar er blijkt een dieet te zijn dat nogal scoort op datingsites.

Dit hadden wij nooit verwacht.

Levensstijl
Eten als gespreksonderwerp is nooit een heel slecht idee. Iedereen houdt van eten en daarom is het zo’n makkelijk onderwerp. Maar wist je dat je ook meer matches op datingsites kunt krijgen als je in je bio vermeldt dat je een bepaald dieet volgt? Ja, dat lees je goed. Uit onderzoek van Match blijkt dat mensen die geen gluten eten veel meer matches krijgen dan mensen die het wél eten.

Onderzoek
Een survey die werd uitgevoerd onder meer dan 5000 Amerikanen toonde aan dat mensen die geen gluten eten 217 procent méér kans hadden op een date dan mensen die wel gewoon gluten eten, zo vertelt Match. Het onderzoekje gaat er niet op in waarom iemand glutenvrij eet (sommigen zijn allergisch en anderen zijn ervan overtuigd dat het beter is). Hoe dan ook, deze mensen liggen goed in de markt. Maar ja, zou jij er ál het lekkers voor kunnen laten staan..?

Lees ook: Wauw: friet van de McDonald’s heeft een bijzonder gezondheidsvoordeel!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: The Kitchn | Beeld: Pixabay