07 september 2021
Sanne

Jonge bakkers klaar? Bakken maar!

Fans van Heel Holland Bakt kunnen hun hart ophalen dit jaar. Het speciale all stars-seizoen Heel Holland Bakt Nog een keer, met daarin zeven oud-deelnemers, is nog maar net begonnen en het volgende seizoen wordt alweer aangekondigd. Heel binnenkort gaan de jongste thuisbakkers van Nederland namelijk de strijd met elkaar aan in de witte tent. 

Heel Holland Bakt Kids

De jongste talentvolle thuisbakkers van ons land hebben zich verzameld voor een gloednieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids. In dit programma krijgt jong talent de kans om hun bakkunsten te laten zien aan heel Nederland. Daarbij krijgen ze echter wel wat hulp van volwassenen, die de baktalenten assisteren. Iedere week halen de bakduo’s, bestaande uit een kind en volwassene, alles uit de kast in de beruchte witte tent om tot meesterbakker verkozen te worden.

Nieuw seizoen

Het is dubbel genieten voor Heel Holland Bakt-fans dit jaar, want we hoeven niet lang te wachten op het nieuwe kids-seizoen. Vanaf zaterdag 2 oktober om 19.20 uur is Heel Holland Bakt Kids te zien bij NPO Zapp op 3.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt)

Speciale editie

Op dit moment kunnen we al genieten van Heel Holland Bakt Nog een keer. Een speciale editie van het populaire bakprogramma, ter ere van hun tienjarig jubileum. Zeven bakkers uit voorgaande seizoenen stappen nogmaals de witte tent binnen om hun baksels aan heel Nederland te laten zien. Sommige deelnemers herken je waarschijnlijk nog wel. De kandidaten die we zien strijden in de bekende keukens, zijn Narcis uit seizoen 1, Jacques uit seizoen 2, Filliz uit seizoen 3, Hidde uit seizoen 4, Manuela uit seizoen 4, Gwenn uit seizoen 5 en Cas uit seizoen 6.

Ook lekker: Recept: zo maak je zelf de spritsen van Robèrt van Beckhoven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Heel Holland Bakt | Beeld: Roland J Reinders/MAX