Deze BN’ers zijn te zien in Doorbakken VIPS

13 december 2022
Jaimy Boer

Dat wordt kijken!

Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt begint alweer bijna, en dat betekent ook een nieuw seizoen van Doorbakken. Dit jaar gaat het even helemaal anders, en zien we bekende Nederlanders in de keuken. Wat leuk! 

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is weer terug op de buis en dus zien we tien gloednieuwe kandidaten een gooi doen naar de titel van de beste amateurbakker van Nederland. Het is het jubileumseizoen, en dat gaan we in het seizoen ook zeker merken. Toch is de witte tent niet de enige plek waar gebakken gaat worden.

Doorbakken

In het programma Doorbakken wordt er teruggekeken op de spannendste en mooiste gebeurtenissen uit de bekende Heel Holland Bakt-tent. Dit nieuwe seizoen krijgt daarbij ook nog een hele rits aan bekende Nederlanders die te gast zullen zijn in het nieuwe seizoen van Doorbakken. Dat maakte Omroep Max donderdag bekend.

Bekende kandidaten

Onder andere Maik de Boer, Ruben Nicolai, kasteelvrouw Emmy, Gerda Havertong, Remy Bonjasky, Eva Simons en rapper Donnie zullen te gast zijn in het programma. Ook Famke Louise zal haar talenten laten zien, en liet die al eerder weten dat ze mee ging doen.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt begint zondag 18 december, en daarna is het programma Doorbakken VIPS exclusief te zien op NPO Start. Welke BN’er vindt zijn weg in de keuken van macarons, taarten en lastige technische opdrachten? Kortom, dat wordt kijken!

Lees ook: Famke Louise hint op deelname Heel Holland Bakt

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Elvin Boer/ MAX