De feestdagen vier je dit jaar met MARTINI mét en zonder alcohol

Redactie Kookfans

Cheers!

De feestdagen staan voor de deur en dan kan een goede borrel natuurlijk niet ontbreken. Om mee te proosten, om rustig aan te nippen of om een echte kerstcocktail mee te maken. Dit jaar maakt MARTINI het makkelijk en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een lekker drankje.

MARTINI Spritzante

Een cocktail maken lijkt misschien heel makkelijk, maar het vergt de juiste kennis om hem echt lekker te maken. Omdat we niet allemaal experts zijn achter de bar, heeft MARTINI in samenwerking met sterrenchef Sergio Herman een ready-to-serve cocktail uitgebracht. De MARTINI Spritzante is geïnspireerd door de Italiaanse aperitivo cultuur en past daardoor perfect bij de feestelijke hapjes in de decembermaand.

Ready-to-serve

Wat de cocktail zo fijn maakt, is dat je er niets meer aan hoeft te doen.  In een glas serveren en genieten maar. De Spritzante heeft de frisse smaken van grapefruit, basilicum en een vleugje vanille. Tip van Sergio: serveer de cocktail bij borrelhapjes zoals Crudo Hamachi met courgette of oesters met tomaat, basilicumolie en watermeloen. Jummie!

Martini Spritzante

MARTINI Floreale en Vibrante

Drink je liever geen alcohol tijdens de feestdagen? Dan drink je nog steeds in stijl met de alcoholvrije cocktail MARTINI Floreale en Vibrante. Dit zijn twee frisse aperitieven die perfect zijn voor de feestdagen. De drankjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en hierbij hoef je zeker niet op smaak in te leveren. De drankjes zijn namelijk geschikt voor een smakelijke alcoholvrije Floreale tonic, Vibrante tonic en Spritz cocktail.

MARTINI World of Aperitivo Shop

Heb je behoefte aan extra inspiratie? Na het grote succes van MARTINI World Of Aperitivo Shop van vorig jaar, opent de winkel dit jaar opnieuw haar deuren in Antwerpen. Hier kan je van 24 november tot 31 december terecht voor een kijkje in de wereld van het iconische aperitivo moment. Denk aan lekkere Italiaanse bites, MARTINI cocktails om te proeven en leer je alles over het mixen en matchen van een goede cocktail. Kortom, de beste plek om alvast helemaal in de feeststemming te komen! De shop vind je aan de Korte Gasthuisstraat 9.

Geniet maar drink met mate! 

Lees ook: Cheers! Zo maak je heerlijke mocktails met MARTINI Vibrante

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en beeld: MARTINI